Yritys

VideoVisit on Suomessa markkinajohtaja etävastaanotto, etäkonsultaatio ja virtuaalihoitoratkaisuissa. Olemme vuodesta 2010 lähtien auttaneet asiakkaitamme tarjoamaan laadukkaampia ja tehokkaampia terveydenhuollon palveluita sekä säästämään miljoonia euroja palveluntuotantokustannuksissa.

Historia

VideoVisit Oy:n perusti vuonna 2010 yksi kotimaisen videokommunikoinnin pioneereista, Esa Ojala. Alan asiantuntijana hän huomasi, että monella terveydenhuollon tuottajalla oli tarve tietoturvalliseen ja helposti käytettävään sähköisten terveydenhuollon palveluiden alustaan, joka olisi helposti liitettävissä osaksi olemassa olevia hoitoprosesseja. Alusta lähtien VideoVisitin missio onkin ollut luoda innovatiivisia digitaalisen terveydenhuollon ratkaisuja, jotka auttavat terveydenhuollon tuottajia tarjoamaan kustannustehokkaita ja toimivia etäpalveluita.

VideoVisit® palveluissa yhdistyy perustajan visio tuoda sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut lähemmäksi potilasta kuin koskaan aiemmin, sopiva sekoitus teknistä osaamista, voimakas halu innovoida uusia toimintamalleja ja palveluja sekä ymmärrys asiakkaiden tarpeista.

Me VideoVisitilla tarjoamme asiantuntijuuttamme digitaalisten terveydenhuollon ratkaisuiden integroimisesta osaksi hoitoprosesseja työskentelemällä läheisessä yhteistyössä terveydenhuollon palveluntarjoajien kanssa. Emme pelkästään tarjoa markkinoiden tehokkainta etähoitoon suunniteltua palvelualustaa vaan me haluamme todella ymmärtää jokaisen asiakkaamme asiakaskohtaiset tarpeet.

VideoVisit on Team Finlandin tukema yritys – tähtäämme vahvaan kansainväliseen kasvuun.

Valtakunnallisten ratkaisuiden kehittäjä ja tuottaja

Kotimaisilla markkinoilla VideoVisit toimii KL-Kuntahankintojen puitesopimustoimittajana KLKH 109 Virtuaaliset Hoivaratkaisut ja KLKH 110 Asiakaspalveluratkaisut puitesopimuksille.

KL-Kuntahankintojen puitesopimukset tarjoavat kaikille julkisen sektorin toimijoille mahdollisuuden hankkia VideoVisitin tuottamaa VideoVisit® palvelualustaa virtuaalihoidon, etävastaanoton ja etäkonsultaation tarpeisiin. Molemmat puitesopimukset ovat kestoltaan vuoteen 2024 saakka voimassaolevia. VideoVisit onkin omistautunut valtakunnallisesti kehittämään kestäviä ja lisäarvoa tuottavia Suomalaisia digitaalisia SoTe-palveluita yhteistyössä julkisen sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Ylpeänä viemässä Suomalaista osaamista maailmalle

Uskomme, että Suomi toimii loistavana ponnahduslautana ja malliesimerkkinä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden digitalisoitumisessa muulle maailmalle. Teknistä osaamistamme ihaillaan maailmankolkasta toiseen ja Suomesta on lähtenyt monia innovaatioita, jotka ovat tehneet miljoonien ihmisten arjesta ja elämästä helpompaa. Tavoitteemme on jatkaa samaa Suomalaista perinnettä uniikeilla VideoVisit® ratkaisuilla. Me tuemme elämään sisältöä.