VideoVisit® REMOTE

Markkinoiden paras etädiagnostiikkasalkku

VideoVisit® REMOTE on terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön suunniteltu ratkaisu, joka mahdollistaa potilaan tutkimisen etänä. Ratkaisu perustuu tutkimuslaitteisiin, joiden tuottama data välitetään tietoturvallista yhteyttä pitkin ammattilaiselta toiselle. VideoVisit® REMOTE on rakennettu siten, että sen käyttäminen on vaivatonta eikä vaadi laajaa erikoisosaamista.

Ratkaisu koostuu kanto- / säilytyssalkusta, joka on pöly- ja roiskevesitiivis (IP67). Laukun sisäosa on suunniteltu erikseen juuri VideoVisit® REMOTE kokonaisuutta ajatellen, joten kaikki tuotteet menevät laukkuun siististi ja ovat helposti saatavilla. Laukun sisällä on laadukas tutkimuskamera, joka muuntuu objektiivia vaihtamalla korva-, iho- tai yleiskameraksi. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu laadukkaat vastamelukuulokkeet sekä elektroninen stetoskooppi  hengitys-, sydän ja suoliäänteen auskultointiin. Kokonaisuuteen on saatavilla myös 12-kanavainen EKG, sekä juuri tätä kokonaisuutta ajatellen valittu ja valmiiksi laitettu tehokas työasema.

Koska VideoVisit® REMOTE on suunniteltu niin eri yksiköiden väliseen konsultaatioon kuin myös liikkuvien työtekijöiden tueksi, on laukkuun rakennettu tehokas mobiiliyhteys sekä tarpeen vaatiessa yhteyttä on mahdollista parantaa lisäantenneilla. Tämän vuoksi kokonaisuutta voidaan hyödyntää hyvinkin haastavissa olosuhteissa kaukana kuntakeskuksista. Koska suunnittelussa on otettu vahvasti huomioon myös liikkuvat työntekijät, on kantolaukuksi valittu kulutusta kestävä, ikuisella takuulla oleva laukku.

VideoVisit® REMOTE toimitetaan asiakkaalle kuukausihinnoiteltuna kokonaisratkaisuna, johon sisältyy vaihtolaitepalvelu.

Haluatko itse päästä toteamaan kuvan- ja äänenlaadun sekä nähdä salkun? Ota yhteyttä sales@videovisit.fi tai ota yhteyttä omaan myyjääsi!