Muut toimialat

Videoasioinnilla tehokkuutta ja laajuutta asiakaspalveluun

VideoVisit Oy sai alkunsa juuri julkishallinnon ja pankkisektorin videoasiointitarpeista. Tätä lähes 10 vuotta kestänyttä tarinaa viemme edelleen eteenpäin yhdessä tarkoin valikoitujen kumppaniemme kanssa. Olemme Suomessa markkinoiden edelläkävijä videoasiointiratkaisuiden tuottamisessa. Tästä syystä VideoVisit tarjoaa kotimaassa ammattitaitoaan ja sähköisen asioinnin palveluita sosiaali- ja terveydenhuollon lisäksi myös seuraavilla toimialoille.


Finanssisektorille


Julkishallintoon


Kuntien virastoasiointiin

Asiakaspalveluratkaisu

VideoVisit® alusta mahdollistaa videoasiointia hyödyntäville palveluntarjoajille toimintavarmat ja tehokkaat työkalut henkilökohtaisen asiakaspalvelun siirtämiseksi verkkoon.

Sähköinen ajanvarausjärjestelmä

Antaa asiakkaillesi mahdollisuuden vastaanottaa terveydenhuollon palveluita mistä tahansa milloin tahansa.

Kokonaisvaltainen chat-moduuli

Chat-moduuli, joka yhdistää perinteisen teksti-chatin videoyhteyeen mahdollistaa potilaiden palvelemisen sähköisesti nopeammin kuin koskaan aiemmin!

Sisäänrakennettu Contact-Center

Olemme tehneet videoyhteyksille saman mitä operaattorit ovat tehneet puhelinsoitoille. Liitimme tehokkaan Video Contact Center työkalun osaksi palveluprosessia.

Avoimet rajapinnat

Esimerkiksi etävastaanoton sähköinen ajanvarausjärjestelmä on mahdollista integroida osaksi mm. olemassa olevia ajanvarauskalentereita tai potilastietojärjestelmää.

Tietoturvallisuus

Tuotamme palvelut vallitsevien lakien ja standardien mukaisesti. Lisäksi ratkaisumme on useampaan kertaan auditoitu.