Kotihoito ja vammaispalvelut

Antaa mahdollisuuden asua turvallisesti ja onnellisena kotona

Tavoitteemme on kehittää palveluita, jotka soveltuvat myös kaikkein vaativimmille kohderyhmille ja antavat heille mahdollisuuden elämänsä jatkamiseen kotona. Kotihoitoon kehitetty VideoVisit® virtuaalihoitopalvelu on suunniteltu yhdessä kotihoidon ammattilaisten kanssa erittäin helppokäyttöiseksi ja toimintavarmaksi – aiempaa osaamista tietotekniikasta ei tarvita palvelun käyttämiseen! Kotihoitoa tuottavat palveluntarjoajat voivat tukea asiakkaan kotona asumista virtuaalisesti.

Modulaarisuus

Asiakkaan käyttöliittymää voidaan muokata asiakkaan toiminnallisen tason mukaisesti.

Enemmän yhteydenottoja

Turhan matkustamisen poistuminen tarkoittaa hoitohenkilökunnalle enemmän aikaa asiakkaiden kanssa.

Kustannustehokkuus

Virtuaalihoito jopa 85% kustannustehokkaampaa kuin perinteinen kotihoidon palvelu.

Sosiaalinen aktivointi

Mahdollistaa asiakkaiden olemisen yhteyksissä toistensa kanssa sekä omien virtuaalisten vertaistukiyhteisöjen rakentamisen

Helsingin kaupunki – virtuaalihoidon menestystarina

VideoVisit on tehnyt Helsingin kaupungin Palvelukeskus liikelaitoksen kanssa yhteistyötä vuodesta 2014 lähtien. Nykyään virtuaalihoito on tärkeä osa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Virtuaalihoitoa käytetään virtuaalisten kotihoidon käyntien tekemisen lisäksi myös mielenterveyskuntoutukseen ja fysioterapeuttiseen etäkuntoutukseen. VideoVisit® palvelun avulla Helsingin kaupunki on onnistunut tehostamaan kotihoidon palvelua 85% kustannustehokkaammaksi verrattuna perinteiseen kotihoidon palveluun.

Lue lisää Helsingin kaupungin virtuaalihoidosta