Key Account Manager (Kuopio)

Haetaan tekijää Itä-Suomen myyntitiimiin!

VideoVisit Oy on suomalainen etähoitoratkaisuihin keskittynyt, nopeassa kasvussa oleva terveysteknologian alan yhtiö. Olemme Suomessa markkinajohtaja ja etähoitopalveluiden ehdoton innovaattori ja edelläkävijä. Haemme nyt kotimaan myyntitiimiimme uutta Key Account Manageria tukemaan Itä-Suomen alueen liiketoiminnan kasvua.

Toivomme hakijalta vahvaa kokemusta kotimaisen terveydenhuollon kentästä. Sukkuloit sujuvasti niin julkisten kuin yksityisten sote-organisaatioiden joukossa ja ymmärrät asiakkaiden haasteet ja tarpeet etähoitopalveluiden käyttöönotolle omassa liiketoiminnassaan. Maltat kuunnella Asiakkaita isolla korvalla ja osaat tunnistaa kehityskohteet, joissa voimme auttaa Asiakkaitamme menestymään entistä paremmin. Meille tärkeää on, että menestymme yhdessä Asiakkaidemme kanssa!

Myyntiprosessi ja kaupan clousaaminen on sinulle tuttua ja viikkosi kruunaa onnistuneiden kauppojen tekeminen. Olet itseohjautuva sekä pitkäjänteinen ja uskot onnistumiseen mahdollisten hidasteidenkin jälkeen. Myyntitiimimme on levittäytynyt ympäri Suomea, ja sinullekin on tarjolla oma maantieteellinen vastuualue. Onkin tärkeää, että itsenäisen työskentelyn lisäksi tunnistat itsessäsi myös vahvan tiimipelaajan, joka on valmis tukemaan tarvittaessa muuta tiimiä.

Kun juuri tutustuit verkkosivullamme palveluihimme niin koet, että juuri Sinä olet oikea henkilö jalkauttamaan kyseiset palvelut laajassa mittakaavassa Asiakkaillemme. Ehdottomasti eduksesi luetaan sote-palveluiden sekä terveys- ja hyvinvointiteknologian tuntemus.

Toimipisteenäsi tulisi olemaan Kuopiossa sijaitseva toimipisteemme.

Mikäli avoinna oleva paikkamme herätti kiinnostuksen, lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakukirje 26.04.2019 mennessä osoitteeseen recruitment@videovisit.fi. Täytämme avoimen paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoa avoimesta paikasta antaa Suomen myyntijohtaja Erja Kantola, erja.kantola@videovisit.fi, p. 040 172 6099.