Front-End Developer (Kuopio)

VideoVisit® on kotimainen etähoitoon keskittynyt yritys, joka kasvaa ja kansainvälistyy kovalla vauhdilla, mutta kannattavasti. VideoVisitin ratkaisut mahdollistavat terveydenhuollon palveluiden saannin ajasta ja paikasta riippumattomasti suoraan kotisohvalle. Yhtiön visio on tarjota ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä viettämään itsenäistä ja onnellista elämää omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.

VideoVisit toimii yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa varmistaakseen tarjoamiensa palveluiden korkean laadun ja helpon saatavuuden.

Haemme Sarasen DigiTalent Akatemia-koulutusohjelman kautta Front-End ohjelmistokehittäjää

Etsimme ohjelmistokehittäjää osaksi yhdeksän hengen tuotekehitystiimiä. Oletko kiinnostunut frontend-kehityksestä ja haluat päästä kehittämään uutta tuotealustaa? Ovatko React, Web-kehitys, Android ja IOS sinulle tuttuja termejä ja haluat päästä syventämään osaamistasi niistä?

VideoVisitillä urapolut ovat tärkeitä, joten toivomme että sinulla on myös vahva tahto kehittyä urallasi eteenpäin. Etsimme ennen kaikkea motivoituneita ja oman ammattitaidon kehittämisestä kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia. Aiempi kokemus terveysteknologia-alasta ei siis ole välttämätöntä – me autamme ohjelman aikana sinut kehittymään uuteen tehtävääsi. Tulet työskentelemään Kuopion toimipisteellä, Kelloniemessä.

Hae paikkaa täältä