DevOps/System administrator (Kuopio / Vantaa)

VideoVisit Oy on suomalainen etähoitoratkaisuihin keskittynyt, nopeassa kasvussa oleva terveysteknologian alan yhtiö. Olemme Suomessa markkinajohtaja ja etähoitopalveluiden ehdoton innovaattori ja edelläkävijä. Tällä hetkellä kasvamme nopeaa vauhtia kansainvälisillä markkinoilla.

Etsimme kasvavaan tuotanto-IT:stä vastaavaan tiimiimme kokopäiväistä DevOps & System Administratoria.

Tehtävässä vastaat jatkuvasta julkaisusta, julkaisuiden laadun varmistamisesta, julkaisuiden automatisoinnista sekä päivittäisestä järjestelmien operoinnista. Tehtävät sisältävät tyypillisesti hybridi- sekä pilvi-deploymenteja, ylläpitoa, monitorointia ja päivittämistä. Pystyt käsittelemään erilaisia ja vaativia teknisiä ongelmia ja osaat priorisoida työtäsi. Osallistut myös teknisiin projekteihin liittyen IT-infran ja varusohjelmistojen kehitykseen. Näissä tehtävissä roolisi on toimia teknisenä asiantuntijana suunnittelu- ja toteutusvaiheessa.

Päävastuualueet

• Devops-tehtävät (muun sysadmin-tiimin kanssa)
• Tuotanto- ja testiympäristöjen ylläpito, kehitys sekä valvonta
• Pilvipohjaisten ratkaisujen perustan luominen
• Varmistusten ja palautusten hallinta sekä monitorointi
• Vianmäärityksiin ja ongelmanratkaisutyöhön osallistuminen

Vaadittavat tiedot ja taidot

• Tarvittava, mielellään useamman vuoden, kokemus vastaavista tehtävistä.
• Kokemus Linux-järjestelmistä.
• Korkea CI/CD-osaaminen.
• Kubernetes-osaaminen suotavaa.

Common technologies
Git
Docker
Webpack
WebRTC

Infra
Graylog
Zabbix
Gitlab

Backend
PHP
Zend 1 (legacy)
Doctrine ORM (legacy)
Slim Framework
Composer
MySQL/PostgreSQL

Frontend
HTML/JSX
JavaScript (React)
Material UI

Katsomme eduksi myös kokemuksen AD/LDAP-ympäristöistä.

Toimipisteenäsi tulisi olemaan Kuopiossa sijaitseva tuotekehitysyksikkömme, tai Vantaan pääkonttorimme. Tarjoamme myös etätyömahdollisuuden, mutta edellytämme innokasta osallistumista päivittäiseen toimintaan kasvotustenkin.

Mikäli avoinna oleva paikkamme herätti kiinnostuksen, lähetä CV:si sekä vapaamuotoinen hakukirje palkkatoiveellasi osoitteeseen recruitment@videovisit.fi. Täytämme avoimen paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarvittaessa lisätietoa avoimesta paikasta antaa CTO Jukka Paldanius, jukka.paldanius@videovisitglobal.com, p. 040 674 2239.